| Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą |
| Autorius |
Pranešimas |
borus Diskusijų Banginis

Prisijungė: 2004-07-15 Pranešimai: 2351 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2007-03-08 20:35 Rašyti temą: |
|
|
| sharazas rašo: | | cia paskaitymas tik formalumas su kaskokias antspaudais tipo is vilnias ministerijos bus na tpo sustra kaskas... kai turesiu daugiau papasakosiu... |
pas mane eilinisneshustras su dviem antspaudais vilniuas regiono aplinkos apsaugos departamento o pasiskaityti visada sveika, kad nekiltu gincitynu situaciju. _________________ Uždraustasis vaisius niekada nebuvo išalkusiųjų maistas.
www.diver.lt |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
sharazas Diskusijų Ungurys

Prisijungė: 2006-07-10 Pranešimai: 136 Miestas: utena
|
Parašytas: 2007-03-08 20:44 Rašyti temą: |
|
|
| borus rašo: | | sharazas rašo: | | cia paskaitymas tik formalumas su kaskokias antspaudais tipo is vilnias ministerijos bus na tpo sustra kaskas... kai turesiu daugiau papasakosiu... |
pas mane eilinisneshustras su dviem antspaudais vilniuas regiono aplinkos apsaugos departamento o pasiskaityti visada sveika, kad nekiltu gincitynu situaciju. |
tu man pasakojau kaip savo leidimeli gavai
is piktu dedziu tapo draugais ir dar leidimeli isdave... jis terminuotas?
as dabar kolkas jokio leidimo neturiu o tai kai medziojam reiktu ji turet su savim idomu kur ji isidet reiktu, ar ant kranto auto pvz. bet jei islipau kitoi alauso pusej o auto kitam krante tai jie mane paveztu, nesuvokiu kiap viskas butu... ar jau pas juos skaitmenine baze yra  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
borus Diskusijų Banginis

|
Parašytas: 2007-03-08 20:56 Rašyti temą: |
|
|
ten buvo kalba apie leidima isnuomotuose ezeruose. respublikini leidima medzioti neisnuomotuose ezeruose tai gali gauti daugumoje zveju parduotuviu. nueini i banka susimoki lyg keturiolika litu ir nueini i zveju parduotuve su cekiu ir ten tau israso leidimam metams zvejoti ar medzioti neisnuomotuose ezeruose pagal sarasa. _________________ Uždraustasis vaisius niekada nebuvo išalkusiųjų maistas.
www.diver.lt |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: 2007-03-08 21:15 Rašyti temą: |
|
|
| borus rašo: | | ten buvo kalba apie leidima isnuomotuose ezeruose. respublikini leidima medzioti neisnuomotuose ezeruose tai gali gauti daugumoje zveju parduotuviu. nueini i banka susimoki lyg keturiolika litu ir nueini i zveju parduotuve su cekiu ir ten tau israso leidimam metams zvejoti ar medzioti neisnuomotuose ezeruose pagal sarasa. |
nesupratom vienas kito vienas apie ratus kitas apie roges  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
borus Diskusijų Banginis

|
Parašytas: 2007-03-08 21:17 Rašyti temą: |
|
|
manu pasakytum kad turi ir uztektu, is kitos puses greiciausiai tu jiems neidomus butum  _________________ Uždraustasis vaisius niekada nebuvo išalkusiųjų maistas.
www.diver.lt |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: 2007-03-08 21:28 Rašyti temą: |
|
|
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Poplavokas Diskusijų Banginis

Prisijungė: 2006-10-04 Pranešimai: 510
|
Parašytas: 2007-03-08 21:38 Rašyti temą: |
|
|
| sharazas rašo: | tu man pasakojau kaip savo leidimeli gavai
as dabar kolkas jokio leidimo neturiu o tai kai medziojam reiktu ji turet su savim idomu kur ji isidet reiktu, ar ant kranto auto pvz. bet jei islipau kitoi alauso pusej o auto kitam krante tai jie mane paveztu, nesuvokiu kiap viskas butu... ar jau pas juos skaitmenine baze yra  |
kaip cia taip be leidimo plaukioji?
jei sarazas susitikimui pirti prie antalieptes mariu suorganizuotu, tai leidima nuo piktu dedziu is vilniaus atvezciau
ir toki, kuri po vandeniu mirkyti nereiktu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: 2007-03-08 21:43 Rašyti temą: |
|
|
| Poplavokas rašo: | | sharazas rašo: | tu man pasakojau kaip savo leidimeli gavai
kaip cia taip be leidimo plaukioji?
jei sarazas susitikimui pirti prie antalieptes mariu suorganizuotu, tai leidima nuo piktu dedziu is vilniaus atvezciau
ir toki, kuri po vandeniu mirkyti nereiktu  |
kad susitikimas bus tai jau prisisnekejau... be kalbu...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Pelekas Diskusijų Ešeriukas

![]()
Prisijungė: 2007-02-22 Pranešimai: 36
|
Parašytas: 2007-03-08 22:20 Rašyti temą: |
|
|
| o tas zvejo bilietas padidina ezeru sarasa kuriuose galima medzioti ar ne? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
X Svečias

|
Parašytas: 2007-03-08 22:54 Rašyti temą: |
|
|
Klausimas. Ar kas yra bandes ant savo ginklo uzsideti lazerini taikikli? kur galimetu toki daikta nusipirkt nes kazkada kazkur maciau pardavime. beje maciau video kaip su juo medzioja, tai net ir labai tolimi suviai gaunas labai taiklus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Drager Diskusijų Banginis

Prisijungė: 2005-06-14 Pranešimai: 899
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
argonautas Diskusijų Banginis

Prisijungė: 2005-08-29 Pranešimai: 556 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-03-09 00:05 Rašyti temą: |
|
|
| sharazas rašo: | na jei atsirado si tema tai pasinaudosiu proga ir paklausiu ka veikia jusu mieli medziotojai antros puses kai jus atakas rengiat...
ir dar ieskau UTENISKIU su kureis galeciau ezerus maisyt...gal ir musu padruskes bendra sneka rastu belaukdamos musu... |
Jo jo gal ir rastu, jei kartu neplauks......  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: 2007-03-09 07:59 Rašyti temą: |
|
|
| Pelekas rašo: | | o tas zvejo bilietas padidina ezeru sarasa kuriuose galima medzioti ar ne? |
kiek man teko girdet bent jau utenos regione,jei turi leidima su pacio viriausio zaliuko parasu tai visi keiai i visus telkinius atviri... parsiplecia gaunasi 100%  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Pelekas Diskusijų Ešeriukas

![]()
Prisijungė: 2007-02-22 Pranešimai: 36
|
Parašytas: 2007-03-09 11:22 Rašyti temą: |
|
|
| Sharas o jei tik paprastas zvejo bilietas? be vyriausiu zaliuku |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Poplavokas Diskusijų Banginis

Prisijungė: 2006-10-04 Pranešimai: 510
|
Parašytas: 2007-03-09 15:23 Rašyti temą: |
|
|
| sharazas rašo: | kiek man teko girdet bent jau utenos regione,jei turi leidima su pacio viriausio zaliuko parasu tai visi keiai i visus telkinius atviri... parsiplecia gaunasi 100%  |
nesamone...
kazkokia klaidinga nuomone, ir butent is regionu, kad vyriausias paraso leidima, tai tie kuriems tai parase gali pyskinti bent ka ir bent kur...
per toki leidima pats vyriausias zaliukas gali tapt jauniausioju zaliuku8)
be to vyriausias ir rasyti nemoka (leidimus )
paskaityk ta sarasa leistinu ezeru kuriuos pats ir nurodei...
ten ir saudyk...ir niekas nuotaikos tau nesugadins...
bet jei nori kitur pasaudyt, tai gali gauti gero extrimo
...ir... kaip pirtis prie antalieptes?ar jau syla?
PS. o infa is ju turiu, pats klausiau, del medziokles varzybu ir pan., tai zadejo geranoriskai padet ir patart, kad nebutu nesusipratimu tokiu susiburimu metu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|